Monday, March 21, 2011

merayap ngan zatii!!!!




"weekend ni intan free x??".. tetibe zati kol n tnye.. pehal plak minah ni. Dah la jauh kat USm tetibe tnye weekend ni free x.. "npe?? nak dtg ke??"..
7.30 pagi: location bustop depan UMP.. muncul 2 org awek USM.. sampai kat bilik, kak syawal tros ciap2 'dating'.. intan n zati meneruskan hibernasi..
Tepat kol 12, stat enjin pecut g kuantan..

sesampai je ECm, ni la kojo.. abes sume baju ktrg try..

alas perut before sambong jalan2

temenung seketika

sampai ke toilet amek pic, bukti dating

3.40pm.: big mommo's... cite ni mmg klaka nak mampos.. sal sorang ayah nak selamtkan anak lelaki ( minat music) die dari orang jahat n diorang kene menyamar jadi pompuan n dok kat hostel sekali ngan dak2 pompuan.. 5 star 4 big mommo's.. moral cite ni lastly anak die ekot cakap ayah die to choose education field first before become an artist.

perot pon lapo.. then pas tengok wayang cari makan la..

zati tgok je.. x mkn pon da kenyang

Senanye xnak makan pon chop2 ni.. tapi spageti da abes n perot pon dah bebunyik so belasah je..

ni zati punye..chicken grill barbeque

ni intan nye.. chicken grill maryland ape ntah.. ada pisang grill lagi..

tunggu masa nak terkam je nie..

makan time!!

miz intan

miz zati( membe baek from matrx, dak ganu)

After Maghrib: location.. TC@ teluk cempedak.. turun je kete denga sore Alleycat live.. die ngah perform rupenye ada event kat situ.. layan 2 lagu die sambil makan yogurt dengan air revive free n pringles .. abes je 2 lagu die hujan!!!.. naseb baik ada banyak khemah.. time2 hujan da renyai ada plak pemilik2 DSLr snap2 gambo.. kalau nak snap mintak la permission sempat la jugak posing.. pastu sempat plak sebelum balik tu singgah expo kat Tc borak2 ngan dak pompuan yang jage kedai sambil duet pon melayang.. eh baru tingat x makan lagi.. puas beborak kitrg pon tros membawa diri ke Chili( kedai makan ).. tapaw je n tros blek UMP..

Yang bestnye keluo bedua ngan minah nie die sentiase on je.. n ekot je kerenah intan ni.. da ase cam g date ngan pakwe plak.. zati pasni kite g jalan2 lagi yer.. 1 day holiday is not enough 4 me..

1 comment:

zAtie said...

wahhh.. bru pasan.. seyes tacing. nnt kte jejalan lg yer ^^v