Monday, March 30, 2009

~NeNeK, aKu & ...

Pagi tu aku rase boring sgt, aku melangkah ke lokerku dan mencapai sepasang bju yg aku rasekan best tok dipakai. selepas siap sumenye aku melangkah kaki tnpa bepikir ke mane arh tujuku..

setelah penat bejalan bru ku sedar aku sudah tersesat ke dalam sebuah utan.. utan tu cantik.. kebetulan ade sorg brother lalu kat situ.. aku mntk tolong brother tu tok tgkp pic aku.. so inilah aku mse lam utan tu..
lepas tu aku teruskan lgi pejalannku.. aku smpi di satu tempat ni.. tmpt ni agk pelik bgi aku la.. kebetulan mse aku sampi aku terjmpe sorg nenek tue nie... aku pon trus mntk tlong die tgkpkan pic aku.. yg peliknye pic aku yg ni cam ade cahaya hijau sekeliling aku.. aku pon pelik.. nenek tue senyum jer tengok aku lepas die tgkp gmbar aku..

mse tu da nak dekat thari.. lunch tem.. maka aku pon melangkah kaki pulang.. aku rse epi sgt coz aku da smpi kat sana ciap amek pic lgi.. tpi yg aku kesalkn aku x sempat nak ucapkan thank you kat brother and nenek tue..

p/s: kalau nenek ade bce blog ni add la coment yer...

5 comments:

haziq said...

ni kau pnye mimpi ke??
hoho..

~snowhow~ said...

mrapu2...

mashi_amie said...

tipu..tipu...intan tipu....aku saksi kebenarannya!!!

- I.j.a.T - said...

intan...nenek tu da mati da..dia mati sebab dia kene demam terkejut tgk gmbar lepas dia amik gmbar intan yg bercahaya ijau tu..ish3...

adie de viRus said...

ceh...
klau tgk pic pun dah tau..hehehe